Lactalis în Moldova

‘’FABRICA DE BRÎNZETURI DIN SOROCA’’ ESTE SPECIALIZATĂ ÎN PRODUCEREA BRÂNZETURILOR CU CHEAG TARE (CAȘCAVALUL), A LAPTELUI, ȘI SMÂNTÂNII, BRÂNZEI, CHEFIRULUI, UNTULUI SI IAURTURILOR DE BĂUT (YOLI).

De ce gustul și prospețimea produselor rămân aceeași pe întreaga perioadă de valabilitate?

Laptele este ales și colectat de noi. La fiecare etapă a producerii, de la colectare pâna la amplasarea pe raft, controlul sistemei de răcier este strict si riguros. Dupa modernizare, “Fabrica de brânzeturi din Soroca” beneficiază de utilaj ultra-modern destoinic de “Grupul Internațional Lactalis”. Aceasta permite producerea și ambalarea in conditii sterile si oferă produselor un termen de valabilitate destul de înalt chiar și fără conservanți.

Începând cu 2004, în “ Fabrica de brânzeturi din Sororca” s-au investit mai mult de 17 milioane de Euro. Acum la fabrică sunt angajate peste 220 de persoane. Capacitățile de producere: Produse lactate proaspete- 80 tone/zi . Cașcaval tare- 7 tone/zi. 25 de camioane de colectarea laptelui.

100 de tancuri de colectarea laptelui repartizate in peste 63 state. Datorită filialelor “ Grupului Lactalis” în străinătate, Grup din care face parte și “ Fabrica de Brânzeturi din Soroca”, cașcavalul tare produs aici este vândut în Kazahstan și Ucraina.