Departamentul HR a organizat o vacanță pentru copiii angajaților companiei

Special de Ziua Copilului, echipa de HR a Lactalis Moldova a organizat o vacanță de neuitat pentru copiii angajaților companiei noastre. Evenimentul a avut loc la Casa Olarului „Vasilii Gonciari”, lângă Chișinău.

Casa Olarului este un complex pe teritoriul căruia se află trei case-muzee cu produse unice din ceramică. Aici puteți afla istoria olăritului din lume și din Moldova și, cel mai interesant, puteți atinge procesul incredibil de realizare a unui produs la un master-class.

Peste 50 de copii plini de entuziasm s-au cufundat în noua lume a creativității și a artei. Tinerii oaspeți au fost uimiți de modul în care, la prima vedere, lutul obișnuit se transformă într-un produs finit. De asemenea, copiii au încercat să lucreze cu roata olarului alături de maestrul Vasily Gonchar și să vadă cum are loc „nașterea” ulciorului.

 

 

Pe lângă excursia și master-class-ul organizat, copiii au avut parte și de o altă surpriză – animatori costumați cu o mulțime de jocuri și desigur cadouri din partea companie, pe care fiecare mic participant le-a primit.

Lactalis Moldova prețuiește ce este mai important, creând condițiile necesare dezvoltării membrilor echipei noastre. Înțelegem că continuarea fiecăruia din noi se reflectă în copiii noștri, de aceea considerăm că este necesar să le oferim copiilor sărbătoare, să-și dezvolte și să-și protejeze viitorul.

 

Cu dragoste

Echipa HR Lactalis Moldova