Achitați comenzile Lactalis-Alba Online cu ajutorul RunPAY

runpay

Achitați comenzile Lactalis-Alba cu ajutorul RunPAY – cu grijă față de clienții noștri!

Cu grijă față de Clienții noștri, echipa Lactalis-Alba, fiind o companie modernă și deschisă spre inovații, a stabilit relații de colaborare cu compania Paymaster SRL care administrează sistemul de plăți RunPay Moldova, astăzi, reprezintă cel mai mare și performant sistem de plăți nebancar cu acoperire națională.

Sistemul de plăți RunPay Moldova, oferă servicii de încasare a plăților în numerar și servicii de plăți online securizat ceea simplifica efectuarea plăților. Actual RunPay Moldova pune la dispoziția clienților o platforma de plăți web și peste 2000 puncte de plată (400 terminale self-service și peste 1600 terminale cu casier), care asigură achitarea rapidă, comodă și sigură a peste 250 servicii, inclusiv și achitarea serviciilor financiare.

Acum puteți achita comenzile realizate prin doua modalități:

  1. Achitarea în numerar, prin rețeaua de terminale cu acoperire națională, peste 2000 terminale de colectare instalate prin satele și orașele din Moldova.
  2. Achitarea online securizat, care permite utilizarea diverselor instrumente de plată, inclusiv achitarea serviciilor, de pe pagina operatorului, cu portmoneiul electronic RunPay MDL și cu portmoneul electronic WebMoney.

Apreciem părerea și experiența Dvs., și permanent lucrăm la îmbunătățirea relațiilor noastre de colaborare.

Doriți chiar acum să efectuați plata, urmați link-ul: https://myrunpay.com/operators?id=500

Parteneriatul cu Dvs. este foarte important pentru noi, vă urăm succes și să aveți rezultate așteptate, echipa Lactalis-Alba!