Am participat la târgul „Produs la Soroca”

Pe 12 iunie 2022 a avut loc la Soroca cea de-a 3-ea ediție a” Festivalului Fanfara Argintie”, în cadrul căruia a fost organizat un târg al producătorilor locali de produse „Produs în Soroca”, organizat de către  Filiala Soroca a Camerei de  Comerț și Indusctrie a R. Moldova  în parteneriat cu Consiliul Raional Soroca.

La cadrul târgului a participat echipa Fabricii de Brînzeturi din Soroca, parte Lactalis Alba Moldova, care a prezentat locuitorilor orașului și oaspeților festivalului produsele companiei.

Numeroși participanți ai târgului au vizitat cortul companiei, au aflat despre istoria mărcilor, sortimentul și, de asemenea, au procurat și degustat produsele noastre.

Participanții la expoziție au remarcat calitatea înaltă a produselor și au lăsat multe recenzii bune.

Reamintim că Fabrica de brânzeturi din Soroca este specializată în producerea laptelui, smântânii, brânzei, chefirului, untului, iaurturilor de băut și a brânzeturilor cu cheag tare: Rossiiskii Alba®, Olanda Alba®, Edam Alba®, Posehonie Alba®, brânzeturi topite afumate “Alba® de Basarabia”.

Fabrica are capacitatea de prelucrare a 100 tone de lapte pe zi. În prezent, zilnic, fabrica produce până la 80 tone de produse lactate proaspete, dintre care 15 tone de brânză cu cheag tare.