Fabrica de Brânzeturi din Soroca a companiei „Lactalis Alba” premiată pentru rezultatele anului 2021 la categoria „Realizări în domeniul calității”

Compania Lactalis Alba și Fabrica de Brînzeturi din Soroca au participant la prestigioase competiție din Republica Moldova – cel mai important eveniment al businessului autohnot – „Gala Businessului Moldovenesc”.

Organizatorii competiției sunt Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI RM) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală (AGEPI), Institutul de Standardizare al Moldovei (ISM) și Centrul Național de Acreditare al Republicii Moldova. .

Fabrica de Brânzeturi Soroca a primit l a primit premiul „Zeița Calității” pentru realizările în domeniul calității produselor pentru anul 2021.

 

Andrei Iovu, Manager control al calității LACTALIS-ALBA:

”Principiul de bază al concernului este calitatea înaltă și siguranța produselor noastre! Pentru a fi siguri de aceasta, – asigurăm un control strict și riguros al calității la colectarea și prelucrarea laptelui proaspăt în conformitate cu reglementările standardelor internaționale. Efectuăm trei teste ale laptelui: la colectare în fermă, înainte de încărcare în camioane și la fabrică. Analizăm conținutul de grăsimi și proteine, indicii de aciditate și densitate, absența 100% a antibioticelor, etc. Totodată, la fiecare etapă de producere – de la colectarea laptelui până la amplasarea pe raft – controlăm riguros sistemul de răcire”.

Fabrica de Brânzeturi Soroca este înzestrată cu un UTILAJ ULTRA-MODERN. Fabrica a fost complet reutilată și renovată în anul 2007. Ulterior, pe parcursul anilor continua se investește, in jur de 20 de milioane de euro s-au investit deja în echipamente, toate liniile și mașinile corespund STANDARDELOR EUROPENE DE PRODUCERE.

Astfel fabrica produce produse de calitate superioară, al căror gust și prospețime rămân stabile pe întreaga perioadă de valabilitate, deoarece toate produsele noastre se produc din 100% lapte natural, fabricate în recipiente sterile care protejează laptele de mediul extern și de contactul uman și apoi ambalate în condiții de igienă maximă!