Fabrica de Brînzeturi din Soroca și compania Lactalis Alba a primit confimarea certificatul internațional de calitate ISO 22000:2018

 Fabrica de Brînzeturi din Soroca și campania Lactalis Alba a primit confirmarea conformității cu standardul internațional de calitate ISO 22000:2018. Certificatul de conformitate a fost eliberat de către SGS-Moldova, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, demonstrează faptul că sistemul de management al siguranței produselor la Fabrica de Brînzeturi din Soroca corespunde celor mai înalte standarde și cerințe de calitate.

ISO 22000:201- un standard recunoscut la nivel global în industria de siguranță alimentară care include atât standardele naționale în setul său de cerințe. Este folosit de organizațiile implicate în procesarea, transportul și depozitarea produselor alimentare, catering, precum și ambalarea și comerțul cu amănuntul.

Director general al Lactalis Alba Vitaliy Vassepov:

„Atingerea obiectivului de obținere a certificatului de calitate ISO 22000:2018 a fost una dintre prioritățile în prima decadă a anului 2022. Echipa noastră a fost implicată activ în acest proces important, datorită căruia am putut să confirmăm rezultatul ridicat și conformitatea cu standardele internaționale de calitate.”

Certificarea confirmă că producția de brânzeturi, lapte, brânză de vaci și smântână, chefir, unt și iaurt de băut (YOLI), Fabrica de Brînzeturi din Soroca, respectă cerințele ISO 22000:2018 Sisteme de management al siguranței alimentelor – Cerințele recomandate pentru orice organizație din lanțul alimentar (sistem de management al siguranței alimentelor).

Confirmarea conformității cu standardul internațional de calitate ISO 22000:2018 reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea companiei noastre. Lactalis Alba pune calitatea produsului mai presus de toate, ca răspuns la încrederea clienților noștri.