Lactalis Moldova cu daruri pentru fiecare

În pragul frumoaselor sărbători de iarnă, echipa Lactalis-Alba a decis să aducă un pic de căldură şi bucurie pentru o mâna de oameni deosebiţi, care merită toată grija şi aprecierea noastră.

Cu sacul plin de daruri speciale membrii echipei noastre din Moldova au pornit spre copiii şi bătrânii de la Centrul Concordia din s. Cosăuţi, rl. Soroca (29 copii), Centrul Geriatric MAX-Janivo din s. Văsieni, rl. Ialoveni (cămin pentru vârstnici, 30 persoane ) şi de la Organizaţia Veteranilor din Republica Moldova (peste 50 de veterani).  

Astfel împreună cu colegii am reuşit să pregătim pentru aceşti oameni minunaţi peste 100 de pachete cu daruri sub formă de produse alimentare de primă necesitate, inclusiv produse Lactalis-Alba, articole de îmbrăcăminte, jucării, dulciuri şi donaţii financiare.

Odată ce le-am păşit pragul am putut citi şi vedea pe chipul fiecăruia dintre ei atât tristeţea singurătăţii şi a neputinţei pe alocuri, dar în acelaşi timp s-a simţit bucuria şi recunoştinţa pentru generozitatea şi empatia manifestată, pentru puţinele clipe de atenţie şi interes faţă de nevoile şi dorinţele acestora.

Din această experienţă am învăţat că e simplu să aduci puţină bucurie şi alinare celor care au mare nevoie de ea, că numai împreună putem fi mai aproape pentru a contura un viitor mai bun pentru copiii şi bătrânii noştri în special pentru cei care au rămas fără sprijin.

Mulţumim frumos tuturor pentru implicare şi dăruire!