TM „President” și „Alba” au fost premiate în cadrul concursului „Marcă comercială 2021

TM „Președinte” și „Alba” au participat la prestigioasa competiție – „Marcă comercială a anului 2021”.

Organizatorii competiției sunt: Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI RM) în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală (AGEPI), Institutul de Standardizare al Moldovei (ISM) și Centrul Național de Acreditare al Republicii Moldova.

Anul acesta, aproximativ 140 de întreprinderi ale țării au luptat pentru titlul celor mai buni. Pe baza rezultatelor competiției Trademark 2021, câștigătorii au fost brandurile ”Lactalis Alba”:

  • ”President” a primit premiul „Mercuriul de Aur” la categoria „Produse alimententare” nominalizare „Inter” și
  • Alba” a primit medalie de aur la categoria „ Produse alimententare” nominalizare „marca Locală”.

Ceremonia de premiere a avut loc pe 16 iunie 2022, unde reprezentanții companiei au primit premiile prestigioase.

Compania și echipa „Lactalis Alba” apreciază foarte mult încrederea clienților și continuă munca zi de zi pentru dezvoltare sectorului produselor lactate fermentate din Republica Moldova. Garantăm calitatea înaltă și siguranța produselor noastre pentru a asigura bunăstarea și recunoașterea consumatorilor noștri!

Misiunea companiei noastre este de a transmite toate beneficiile produselor lactate în lume!

ÎCS Compania LACTALIS-ALBA SRL, reprezentată de zeci de branduri mondială, cele mai cunoscute fiind: President®, Galbani®, Nestle®, Lactel® și IM “Fabrica de brânzeturi din Soroca” SA, reprezentată prin brandurile locale Alba®, Yoli® fac parte din Lactalis-Groupe din 2004. Lactalis-Group ocupă primul loc în lume în producerea brânzeturilor și produselor lactate, de asemenea, un loc de frunte printre companiile de prelucrare a producției agricole. Anual sunt prelucrate 22 miliarde de litri de lapte crud. În cadrul acestuia, activează 85,5 de mii de angajați în 270 fabrici de prelucrare a materiei prime, iar producția companiei este prezentă în 76 de țări. Pe parcursul de mai mult de 80 de ani, Lactalis-Groupe are grijă ca toată lumea să se delecteze cu produse lactate de cea mai înaltă calitate.