Yoli – cu grijă față de mediu

Cu siguranță iubești natură și iți pasă de viitor!Te invităm să avem grijă de mediu împreună! Nu arunca ambalajul din plastic sau carton în coș de gunoi obișnuit! Te îndemnăm să începi să sortezi și colectezi! Introduce colectarea separată în rutina TA zilnică, colectază separat hârtie, plastic, sticlă, reviste și ziare, precum și metale.

Colectarea separată a deșeurilor aduce la reciclare! Până la 90% din deșeurile generate pot fi reciclate, deci practic putem să nu aruncăm nimic – totul se reciclează și se transformă.

Yoli de la Alba utilizează ambalaj reciclabil pentru produsele sale, fie din carton, fie din plastic. Alegerea unor produse reutilizabile în loc de cele dispensabile, ambalaje minimaliste, care se reciclează, este una din deciziile responsabile fiecăruia dintre noi.

Timp de 8 săptămâni, fă parte din miscarea ECO alături de YOLI și pentru efortul depus vei fi remunerat – produsele YOLI de la Alba îți oferă mii de premii garantate!

Cumpără și consumă produse Yoli de la Alba, produse vii, sănătoase și foarte gustoase. Spală și adu minim 5 ambalaje curate la boxele de colectare YOLI din cele 6 Puncte de colectare din țară plasate în cadrul supermarketurilor Fourchette:

  1. or. Chișinău, bd. Moscova 19
  2. or. Chișinău str. Arborilor 21
  3. or. Chișinău str. Calea Iesilor 10
  4. or. Comrat str. Pobeda 58
  5. or. Balti, str. Hotinskaia 17
  6. or. Soroca, str. Stefan cel Mare 110

Programul de lucru al centrelor de colectare :
Vineri de la 17:00 -20:00
Sâmbătă de la 12:00 – 17:00

În schimb primești premii garantate pe loc!

  • Pentru 5 ambalaje curate YOLI – primești garantat Noul Yoli iaurt de băut în sticlă reciclabilă
  • Pentru 15 ambalaje (sau 3 seturi câte 5) – poți alege unul din premiile, iți alegi singur cadoul din lista: tricou Yoli, chipiu Yoli, cană termos Yoli, căști Yoli

Mai multe premii căștigă pe rețele de socializare!

  • La Punctele de colectare, fă o poză la fotowall, adaugă un hashtag din listă: #YoliIubescNatura, #YoliGreen. Apoi, plasează fotografia pe pagina TA de Facebook sau Instagram cu acces pentru toti prietenii! Noi strângem toți susținătorii într-o postare pe pagina noastră de Facebook și prin concurs vom oferi noi premii delicioase o dată la 2 săptămâni.

Pentru concurs urmărește pagina noastră de Facebook vezi aici (https://www.facebook.com/AlbaMoldova)

Regulamentul oficial al campaniei ”Yoli – cu grijă față de mediu” vezi aici. (Regulamentul campaniei)

Partenerii campaniei: Fourchette, rețea de supermarketuri, ABS recycling Moldova.

Echipa Lactalis-Alba își asumă responsabilitatea față de mediul și susține demersul societății în privința protecției mediului prin proiectele, produsele și acțiunile pe care le dezvoltăm.

Indemnăm să fim cu toții responsabili, să avem un comportament ecologic, să colectăm selectiv deșeurile şi contribuim activ la Protecția Mediului și Sănătăţii fiecărui!

Responsabilitatea de a proteja mediul înconjurător și de a contribui la diminuarea poluării aparţine fiecăruia dintre noi.

Zilnic poți utiliza punctele de colectare existente, pe care ușor le poți găsi pe site-ul www.reciclare.md cu peste 700 de containere pentru colectarea separată a deșeurilor în toată țara. Și dacă încă nu l-ai găsit lângă casa ta, și locuiești în orașul Chișinău, partenerului nostru ABS Recycling colectează cereri pentru a instala containerul la tine în ogradă gratuit, formularul poate fi găsit aici https://forms.gle/bBFiTAGnBW8tkHXf8